torstai 2. lokakuuta 2014

Lasista asiaa


Meillä on ollut äidin ja yhden ystävän kanssa tapana käydä kansalaisopiston (paripäivää kestävällä) lasikurssilla kerran pari vuoteen. Lasinsulatusta siis, pieniä juttuja kuten koruja. :)

mie tein tälläkertaa tällasia:














 Kivoja kuplia tuli tuohon, en tiedä miksi enkä välitä. Punoin vielä ohuesta hopealangasta tuolle pannan. Kaulakoru siis.


Ja sitten lisää samanmoisia, näihin kolmioihin jotenkin ihastuin. Tein kaikkiin korvakorutkin, pinkissä tuollaiset soirulat ja noissa vihreässä ja sinisessä pienemmät kolmiot. He on vielä hopeaosia vailla.



Tältä se näyttää kaulassa siis:



Sitten seuraavaksi vihreä kolmiokaulakoru:



Ja sitten tein muutamia tällasia osioita läpinäkyvästä ja rusehtavasta lasista, näissä on kiva hohde jota en tietenkään saa kuvassa näkymään. Tein näistä nyt alkuun kaulakorun, voi olla että muuttuu vielä matkan varrella tämä.


Tästä tuli hauska, vaaleanvihreää ja pinkkiä. <3



Extrana pieni kukkataulu ja jääkaappimagneetti.



 Tein muutaman jutun kyllä enemmänkin, niistä lisää tuonnempana kunhan saan ne jatkojalostettua.

Kivaa oli ja pää pursuaa taas jo uusia ideoita mitä vois kokeilla ja tehdä :D Yhtään jos siis lasijutut kiinnostaa niin suosittelen kyllä käymään tommosella kurssilla, varmaan näitä järkätään jokaisessa kaupungissa, ehkä, luulisin.

-Jonna

2 kommenttia:

  1. Kauniita lasikoruja. Pitäisi varmasti itsekin aktivoitua ja käydä jollain mukavalla käsityökurssilla joissa en ole vuosiin käynytkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja :) Käy ihmeessä, miusta nuo on ollu kivoja. Tällähetkellä käyn myös savikurssilla, jonne tänäänkin menossa. -Jonna

      Poista