torstai 19. maaliskuuta 2015

Keittiön kevätraikastus

Minulla on tapana vaihdella verhoja aina vuodenaikojen mukaan. Sillä tavoin saa kivan aloituksen keväälle, kun vaihtaa verhot värikkäämpiin. Mieli piristyy yhdessä lisääntyvän valon kanssa :). Tänä vuonna tein löydön Vallilan outletista - Persikka-kapan.


Tänä keväänä innostuin myös tuunaamaan keittiötä muutenkin. Ensinnäkin päätin päällystää pöytämme dc fixillä, koska pinta on vuosien saatossa kulunut eikä pöytää voinut pitää ilman peittävää pöytäliinaa.


Kun sain pöydän käsiteltyä, niin se kaipasi kaitaliinaa ja kankaaksi valikoitui tietysti kapan kanssa sama kuosi. Hurautin liinan kangaspalasta, johon sattui mukavasti kaikki värit. Ainoa ongelma pöydän kanssa on se, että pinta ei kestä kuumaa eli ruokailuun on kuitenkin laitettava alle tabletti.


Ja kun pöytä oli uusittu, niin tuolit näyttivät värittömiltä. Pyörät lähti pyörimään isolla vaihteella... Ei muuta kuin uusimaan siis nekin! Maalausta en näille korituoleille miettinyt niiden lakkauksen takia, vaan keksin käyttää ristipistotekniikkaa ja sainkin jämälangoista aika kivat tuolit aikaiseksi :). Kaikki tuolit ovat erilaisin värein toteutettu. Minut tunnetaan ristipistoharrastuksestani (monella sukulaisella ja ystävällä on töitäni kotosalla) ja siksipä tämä olikin luonteva totetutusmuoto. Mitäs sanotte?



-Emmi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti