torstai 4. syyskuuta 2014

Emmin kotikolon esittely

Heipä hei! 

Näin alkuun olkoon esittely paikallaan: Olen vastanaitu kosmetologi-matkailualan restonomi, jonka suurena intohimona on kaikenlainen pikku väkertely ja tuunaus. Se on sitä hommaa, jota teen ERITTÄIN mielelläni, kun haluan jotain muuta ajateltavaa ja aivot narikkaan. Juurikin tästä syystä kodissamme tapahtuu jatkuvalla syötöllä ja mieheni ehtii keikkareissujensa välissä vain ihmetellä, että mitäs uutta se vaimo nyt sitten on keksinyt.


Kummilapsien kuvat tuunatussa kehyksessä.

Asumme siis vuokrakaksiossa kahden karvaisen kaverimme kanssa. Kyseessä on Remu ja Tyyne - eläkeiässä olevat tiibetinspanielivanhukset. Remu hipoo pian 17 vuoden kunnioitettavaa ikää ja Tyyne riekkuu vielä 11-vuotiaan innolla. Kotiimme koitan saada väriä ja iloa sitä kautta arkielämään. Ja ei - minun tyylini ei todellakaan ole ne valkoharmaat maalaisromanttiset kodit, vaikka pienet jutut meilläkin niistä voisi luoda illuusiota.




Tyynen peti - ite tein :)

Mieheni kanssa ihailemme vanhoja kalusteita, joilla on tarina ja suurin osa kalusteistamme onkin jo eläneet elämää melko kauan, esimerkiksi isovanhempiemme kanssa. Näitä kalusteita sitten tuunailen milloin milläkin ja vaihtelen niiden käyttötarkoituksia omaksi ilokseni.

Mieheni silmäterät - vanhat radiot

Näin alkuun pieniä pilkistyksiä kotikolostamme :). Toivon teille iloisia luku- ja katseluhetkiä blogimme seurassa!

-Emmi


Origamivalot - ite tein!
 




Pikkuenkulit - mamman tekemät





Virkattu matto - mamman tekosia

2 kommenttia:

  1. Onko tuo toiseksi alin kuva virkatusta matosta!? Vau.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain! Siinä komeilee mamman tekemä matto :).

      Poista